Τρόποι Αποστολής

Παραδίδουμε τα χειροποίητα προϊόντα μας σε 2-5 εργάσιμες μέρες ανάλογα την ώρα καταχώρησης της παραγγελίας. Για τα είδη επί παραγγελία ο χρόνος παράδοσης ποικίλλει. Σε αυτά ενδέχεται η ημερομηνία παράδοσης να αλλάξει από τη συμφωνηθείσα λόγω φόρτου εργασίας η οποιουδήποτε κωλύματος. Ενημερώνουμε τον πελάτη και δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις.

Αποστολή στην Αττική

Αποστολή με courier
Οι αποστολές πραγματοποιούνται με συνεργαζόμενη εταιρεία courier. Για αποστολές εντός Ελλάδος το κόστος αποστολής είναι 4€ για μέχρι 3 κιλά . Αν η παραγγελία ξεπερνάει τα 3 κιλά σε βάρος ή το αντίστοιχο ογκομετρικό μέγεθος τότε θα υπάρχει συνεννόηση με τον πελάτη για τα ακριβή μεταφορικά.


Αποστολή στην Υπόλοιπη Ελλάδα

Αποστολή με courier
Οι αποστολές πραγματοποιούνται με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier. Το κόστος αποστολής για αποστολές εκτός Αττικής υπολογίζεται μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Για το τελικό κόστος της παραγγελίας θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή μέσω email από το τμήμα πωλήσεων. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2102851894 ή μέσω email στο sales@yapadapadou.gr.


Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας (Θείρων 33, Νέα Ιωνία, Αττική, 142 31). Σε αυτήν την περίπτωση θα ενημερωθείτε μέσω email ή τηλεφωνικά από το τμήμα πωλήσεων μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη για να την παραλάβετε.

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι είναι άδειο