Όροι Χρήσης

Γενικοί Όροι Χρήσης

Η εταιρία μας με διακριτικό τίτλο «Yapadapadou» έχει έδρα τη Ν. Ιωνία Αττικής, Θείρων 33, Τ.Κ 142 31. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2102851894.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα yapadapadou.gr δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό την πώληση αγαθών και την εξυπηρέτηση των πελατών του. Το παρών site έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλικό γίνεται στον χρήστη και να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες κάθε επισκέπτη του.


Τρόποι Αποστολής

Παραδίδουμε τα χειροποίητα προϊόντα μας σε 5-10 εργάσιμες μέρες ανάλογα την ώρα καταχώρησης της παραγγελίας. Για τα είδη επί παραγγελία ο χρόνος παράδοσης ποικίλλει. Σε αυτά ενδέχεται η ημερομηνία παράδοσης να αλλάξει από τη συμφωνηθείσα λόγω φόρτου εργασίας η οποιουδήποτε κωλύματος. Ενημερώνουμε τον πελάτη και δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις.

Αποστολή στην Αττική

Αποστολή με courier
Οι αποστολές πραγματοποιούνται με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier. Για αποστολές εντός Αττικής το κόστος αποστολής είναι 5€.


Αποστολή στην Υπόλοιπη Ελλάδα

Αποστολή με courier
Οι αποστολές πραγματοποιούνται με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier. Το κόστος αποστολής για αποστολές εκτός Αττικής υπολογίζεται μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Για το τελικό κόστος της παραγγελίας θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή μέσω email από το τμήμα πωλήσεων. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2102851894 ή μέσω email στο sales@yapadapadou.gr.


Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας (Θείρων 33, Νέα Ιωνία, Αττική, 142 31). Σε αυτήν την περίπτωση θα ενημερωθείτε μέσω email ή τηλεφωνικά από το τμήμα πωλήσεων μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη για να την παραλάβετε.


Τρόποι Πληρωμής

Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με πιστωτική / χρεωστική κάρτα μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Viva Payments». Ισχύει και για το «Viva Wallet». Οι αποδεκτές κάρτες είναι Visa, Mastercard και Maestro. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ασφαλής συναλλαγής ηλεκτρονικών πληρωμών της «Viva Payments».


Τραπεζική Κατάθεση

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με τραπεζική κατάθεση στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς. Η διαδικασία για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας είναι η εξής:

  • Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας διαλέγετε ως τρόπο πληρωμής «Τραπεζική Κατάθεση»
  • Καταθέτετε το χρηματικό ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρείας
  • Ως αιτιολογία κατάθεσης χρησιμοποιείστε το ονοματεπώνυμο σας ή τον κωδικό παραγγελίας σας

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK
ΙΒΑΝ: GR5402606180000200200397124
Αριθμός Λογ.: 0026.0618.20.0200397124
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΟΦΙΑ ΤΡΑΒΑΣΑΡΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.


Πληρωμή στο κατάστημα

Μπορείτε να εξοφλήσετε με μετρητά ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα και να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας (Θείρων 33, Νέα Ιωνία, Αττική, 142 31). Σε αυτήν την περίπτωση θα ενημερωθείτε μέσω email ή τηλεφωνικά από το τμήμα πωλήσεων μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη για να την παραλάβετε.


Πολιτική Επιστροφών

Η εταιρεία Yapadapadou δεν δέχεται επιστροφές προϊόντων. Τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα και σχεδιασμένα στο χέρι και κατόπιν παραγγελίας από τον πελάτη που τα επέλεξε και ολοκλήρωσε την παραγγελία του. Κάθε χειροποίητη δημιουργία που κάνετε παραγγελία κατασκευάζετε αποκλειστικά για εσάς και μόνο!

Αντικατάσταση Προϊόντων
Αντικατάσταση προϊόντων γίνεται δεκτή μόνο στην περίπτωση που το προϊόν που έχετε παραγγείλει φτάσει σε εσάς σπασμένο/αλλοιωμένο. Στην περίπτωση αυτή μας στέλνετε το προϊόν με δικά μας έξοδα και εμείς αναλαμβάνουμε να σας αποστείλουμε το προϊόν καινούργιο.

Για ποιο άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102851894 ή στείλτε μας email στο sales@yapadapadou.gr

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι είναι άδειο